KUNTOSALI AUKEAA NORMAALISTI TIISTAINA 1.2.2022

Etelä-Suomen Aluehallintovirasto kumoaa salien sulkupäätökset ja kuntosalit saavat avata ovensa normaalisti helmikuun ensimmäinen päivä.
Sinun ei tarvitse tehdä erillisiä toimenpiteitä salikorttisi aktivoinnin suhteen. On kuitenkin hyvä tarkistaa, että kaikki erääntyneet laskut on maksettu, jotta salikorttisi toimii! Voit tarkastaa laskujesi tilanteen osoitteesta: https://www.ropo-online.fi/#/

Pidetään kuitenkin mielessä, että edelleen on erityisen tärkeää huolehtia turvallisesta treenaamisesta, joten luethan nämä ohjeet ja toimit niiden mukaisesti:

◾️TURVAVÄLIT: Olemme merkanneet turvavälit sekä käytöstä pois otetut laitteet mustakeltaisella teipillä. Jos huomaat alueen, joka on rajattu teipillä, niin luethan sen läheisyydessä olevan tiedotteen alueen käytöstä. Pidäthän kahden metrin turvavälit kanssatreenaajiin.

◾️HYGIENIA: Pesethän kätesi saippualla salille tullessasi ja salilta lähtiessäsi. Käsidesiä löytyy pukuhuoneista ja aulasta. Suojaa laitteet salipyyhkeellä ja puhdista käyttämäsi laitteet ja välineet desinfiointiaineella käytön jälkeen.

◾️MASKIN KÄYTTÖ: Käytäthän maskia aulassa, pukutiloissa, sekä toimistossa asioidessa. Treenatessa maskin käyttö ei ole välttämätöntä, mutta tällöin on kiinnitettävä erityistä huomiota turvaväleihin.

RUUHKA-AJAT: Kuntosalin käyntiseurannan puitteissa olemme määritelleet ruuhkaisimmiksi ajoiksi arkipäivät klo 16-20. Jos treeniaikasi sijoittuu näille kellonajoille, suosittelemme mahdollisuuksien mukaan siirtämään harjoittelua rauhallisemmille kellonajoille.

Ethän tule salille, jos koet pieniäkään flunssan oireita!

Tärkeintä on pitää huolta käsihygieniasta ja turvaväleistä, mutta ennen kaikkea #pysytäänterveinä !

Nähdään salilla!