Kauan sulku kestää?

Sulkupäätös jatkuu 7.2.2022 asti Etelä-Suomen Aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti.

Linkki päätökseen:

https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69930315

Mitä jäsenyydelleni tapahtuu?

Määräaikaisissa ja toistaiseksi voimassa olevissa jäsenyyksissä siirrämme 27.12.2021 alkaen seuraavien laskujen lähetystä sulun mukaisen ajan. Samalla sopimusjakso siirtyy.

Kuntosalikortit aktivoituvat normaalisti kun kuntosali jälleen aukeaa.

Tarvitseeko minun maksaa viimeistä tullutta laskua?

26.12.2021 mennessä lähetetyt kuntosaliaikalaskut tulee maksaa normaalisti. Hyvitämme sulun kestoa vastaavan ajan seuraavassa laskutusjaksossa esimerkiksi siirtämällä laskutuspäivää.

Pääseekö kukaan salille treenaamaan?

Suljetuksi määrättyjä tiloja voi kuitenkin käyttää vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Ikärajaa on siis nostettu niin, että uuden päätöksen mukaan kaikki viime vuonna 18 vuotta täyttäneet voivat osallistua toimintaan muuten suljetuiksi määrätyissä tiloissa. Toiminnassa tulee huomioida osallistujien terveysturvallisuus.

Lainaus suoraan aluehallintovirastolta koskien ammattiurheilua:

” Ammattiurheilu tarkoittaa 

  • sarjalisenssisopimukseen tai Olympiakomitean urheilijasopimukseen perustuvaa ammattiurheilua
  • A-maajoukkuetoimintaa ilman yleisön läsnäoloa.

Käytännössä rajaus tarkoittaa ammattiurheilemisen rajaamista palloilulajeissa kahteen ylimpään kansalliseen sarjatasoon, A-maajoukkueiden toimintaan sekä yksilöurheilussa kansainväliseen menestykseen tähtäävään tavoitteelliseen toimintaan. Päätösten ulkopuolelle on rajattu myös ammattiurheiluun liittyvä harjoittelu.

Ammattiurheilijaksi voidaan katsoa lisäksi myös lajiliiton valintajärjestelmän kautta arvokilpailuihin valmistautuva urheilija, jota ei ole vielä valittu arvokilpailuun mutta joka osallistuu mahdollisiin karsintakilpailuihin, joiden perusteella arvokisaedustajat valitaan. ”

Mahdollinen ammattiurheilijastatus voidaan tarkastaa lajiliitosta tai Olympiakomitealta. Toimitathan kuntosalille pikimmiten tositteen ammattiurheilijastatuksestasi.

Jos olet ammattiurheilija, vuonna 2003 syntynyt tai nuorempi ja haluat treenata määrättynä aikana, niin olethan meihin yhteydessä.

Suljetuksi määrättyjä tiloja voi kuitenkin käyttää vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten harrastustoimintaan. Ikärajaa on siis nostettu niin, että uuden päätöksen mukaan kaikki viime vuonna 18 vuotta täyttäneet voivat osallistua toimintaan muuten suljetuiksi määrätyissä tiloissa. Toiminnassa tulee huomioida osallistujien terveysturvallisuus.

Saako salia vuokrata yksityiskäyttöön?

Salin vuokraus yksityiskäyttöön on mahdollista. Jokainen varattu vuoro kestää 60 min. Huomioithan, että sinun tulee saapua vuorollesi 5 minuutin sisään vuoron alettua ja salilta tulee poistua vuoron päätyttyä. Pukuhuoneissa on käytössä ainoastaan WC:t.

1 vuoro maksaa 10€ ja voit ottaa 2 perheenjäsentäsi mukaan. Kaikilla osallistuvilla täytyy olla voimassa oleva kuntosalijäsenyys. Varaus tulee maksaa välittömästi. Voit joko maksaa sen toimistossa tai laskulla. Lasku lähetetään aina vuokraajalle. Ilmoitathan meille sähköpostilla, kuka/ketkä tulevat mukaan vuorollesi, niin saamme heidät lisättyä varaukseen. Ilmoitus täytyy tehdä viimeistään vuoroa edeltävänä päivänä klo 15 mennessä.

Peruuttamattomat vuorot laskutetaan.

Vuoroja pääsee varaamaan rekisteröi ajanvarausjärjestelmästämme:

foxcenterkuntosali.kulkuriaccess.fi

Pidätämme oikeudet muutoksiin muuttuvan tilanteen vuoksi.

Saanko vuokrata välineistöä kuntosalilta?

Jos haluat vuokrata välineistöä (henkilökunta määrittelee vuokrattavat välineet) sulun ajaksi, niin olethan yhteydessä: kuntosali@foxcenter.fi

Välineistön vuokraajan saliaikaa ei hyvitetä sulun aikana, vaan laskut lähetetään normaalisti. Saliaikalasku täten kuittaa välinevuokrauksen.

Miten saan sulun aikana henkilökuntaan yhteyden?

Henkilökuntamme vastaa sähköposteihin arkisin toimiston aukioloaikoina. Sähköpostiosoite on: kuntosali@foxcenter.fi

Käytäthän vain aiemmin mainittua sähköpostia, jos asiasi koskee kuntosalia.

Henkilökunta vastaa toimiston puhelimeen arkipäivisin toimiston aukioloaikoina. Kuntosalin toimiston puhelinnumero: 044 9881 749

Pidätämme oikeudet muutoksiin muuttuvan tilanteen vuoksi.