Liikuntaneuvonta ja ohjaus

Vaihtoehtoja juuri sinun tarpeisiisi!

Ota yhteyttä: visa.antti.rahkola@gmail.com

Alla valmennusohjelmat: valitse itsellesi sopivin paketti tai kysy lisätietoja Visalta sähköpostitse.

HENKILÖKOHTAISET HARJOITUSOHJELMAT

Kuntosaliohjelma 60

Valmiit kuntosaliohjelmat sopivat loistavasti niille, jotka osaavat jo kuntosalilaitteiden käytön ja perusnostotekniikat.

Alkuun selvitän lähtötasosi, taitosi sekä tavoitteet. Tämän jälkeen lähetän sinulle yksilöidyn ohjelman sähköisesti.

Sisältää: kontaktointipuhelu, asiakkaan toiveiden & tavoitteiden pohjalta räätälöity kuntosaliohjelma, liikkeiden variointi ja ohjelman päivittäminen tarvittaessa.

Ohjelman kesto 6-8 vk.
Kuntosaliohjelmissa hyödynnetään Sportyplanner sovellusta.

Kuntosaliohjelma + valmennuskerta 129€

Alkuun selvitän lähtötasosi, taitosi sekä tavoitteet. Tämän jälkeen suunnittelen sinulle yksilöidyn ohjelman. Valmennuskerta käytetään asiakkaan lähtötason ja taitojen kartoittamiseen. Lisäksi se mahdollistaa oikeiden suoritustekniikoiden varmistamisen.

Sisältää: kontaktointipuhelu, asiakkaan toiveiden & tavoitteiden pohjalta räätälöity kuntosaliohjelma, 1x valmennuskerta, liikkeiden variointi ja ohjelman päivittäminen valmennussuhteen aikana sekä harjoitteluun liittyviin kysymyksiin vastaaminen.

Ohjelman kesto 6-8 vk.

VALMENNUSPAKETIT

Jatkuva valmennussuhde 100€​/kk

Sisältää:
asiakkaan toiveiden & tavoitteiden pohjalta räätälöity harjoitussuunnitelma, harjoitussuunnitelman päivittäminen 4-8 vk välein, 1x lähikerta / kk, valmennussuhteen aikana harjoitteluun liittyviin kysymyksiin vastaaminen.

Valmennuspaketit:
6kk 500€
1 vuosi 900€

Räätälöity valmennuspaketti

Haluatko enemmän yhteisiä treenejä tai pelkkää etävalemennusta? Tarvitseko apua jonkun tietyn urheilulajin voimaharjoitteluun, onko mielessäsi jokin selkeä tavoite, jota kohti haluat kulkea, tai tarvitsetko vaihtoehtoisesti apua ravinnon / ruokailutottumusten kanssa?

Pistä viestiä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva valmennuspaketti.

Liikuntaneuvojat

Visa Rahkola

Moi👋! Mä oon Visa, 27v liikunta-alan ammattilainen.

Valmistuin Vierumäen Urheiluopistosta liikunnan ohjaajaksi (amk) keväällä 2021. Liikuntakentällä olen työskennellyt yksittäisten asiakkaiden, urheiluseurojen että kaupungin palveluksessa. Fysiikka valmennus on itselleni se kiinnostavin urheilu -ja liikuntakentän palanen tällä hetkellä.

Korkeakouluopintojen lisäksi omaa näkemystäni urheilusta, liikunnasta ja hyvinvoinnista ylipäätään on muovannut oma kilpaurheilu-ura koskimelontalajien parissa.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi, terveys ja itsensä kehittäminen on mulle tärkeitä arvoja. Valmentajana haluan olla rehellinen, innovatiivinen ja rakentava. Valmennukseni tukeutuu vahvasti tutkittuun tietoon, mutta mahdollisuuksien mukaan pyrin myös tuomaan mukaan omia kokemuksiani urheilu-uran varrelta. Jos sä tartteet apua fysiikka valmennuksen saralla niin ota rohkeesti yhteyttä!